BemutatkozásA pálinka történeteLepárlási technológiánkCefrézési tanácsokTermékekGalériaKapcsolat

Bemutatkozás

Cégünk 2010 elején alakult, egy régi baráti kapcsolat üzleti kiteljesedéseként.

Algyőn, egy 150 m2-es épület felújításával jött létre a pálinkafőzdénk, amely 2010. novemberben kezdte meg a működését. A baráti vállalkozásként beindított korszerű üzem megfelel minden hatósági és Uniós követelménynek, főzőnkben működtetjük a HACCP (Élelmiszerbiztonsági) rendszert.

A pálinkafőzde jelenlegi profilja a pálinka bérfőzés, amelyet igényes, tiszta és kulturált környezetben, korszerű és minden igényt kielégítő berendezésekkel végzünk.

Kialakításkor a magas színvonalú berendezések, technológiai megoldások mellett elsődleges célunk volt a bérfőzető kényelmének biztosítása is.

Társaságunk célkitűzése a „MINŐSÉGI PÁLINKA” népszerűsítése, és hírnevének fenntartása.

E nemes cél érdekében nagy tapasztalattal rendelkező pálinkafőző mestereink szakmai segítséget nyújtanak a bérfőzetők számára, hogy a hozzánk érkező alapanyag minősége és a korszerű főzde ötvözésével igazi nemes nedű készüljön, amelyet büszkén mutogathat tulajdonosa baráti körében.

Társaságunk jövőbeli célja a kereskedelmi főzés, a saját névjeggyel ellátott pálinka palackozása.

Üdvözlettel:
Terhes Zoltán